Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%56g96kcal11.2g0g5.6g0g
Ranskankerma Valio14g39kcal0.4g0.5g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Flora ruokakerma 15 % 250g12g18kcal0.2g0.4g1.8g0g
Pekoni Pirkka13g38kcal1.8g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g388kcal27.6g3.4g29.4g0.4g
Valittu annoskoko109g194kcal13.8g1.7g14.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g97kcal6.9g0.9g7.4g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161