Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g22g37kcal4.3g0g2.1g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g54g28kcal0.8g6.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g13g22kcal0.4g0.5g2g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g181kcal11.2g13.6g9g0.2g
Valittu annoskoko109g90kcal5.6g6.8g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna55g45kcal2.8g3.4g2.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.2g4.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134