Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 78g112kcal12.5g0g7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g16g17kcal0.4g0.5g1.6g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Aurajuusto9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g331kcal30g1.6g23g0.2g
Valittu annoskoko109g166kcal15g0.8g11.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna55g83kcal7.5g0.4g5.8g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022