Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g64g90kcal10.3g1.9g4.7g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)19g11kcal0.1g0.9g0.8g0.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g15g54kcal1.3g11.6g0.2g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g322kcal23.8g30.2g11.8g0.6g
Valittu annoskoko109g161kcal11.9g15.1g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna55g81kcal6g7.6g3g0.2g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.9g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056