Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.1g0g6g0g
Sipuli (käsittelemätön)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g217kcal13.6g7.6g14.8g0.8g
Valittu annoskoko109g108kcal6.8g3.8g7.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g54kcal3.4g1.9g3.7g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126