Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 27g | 98kcal | 3.6g | 18g | 1g | 1.6g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 33g | 40kcal | 7g | 0g | 1.3g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 11g | 12kcal | 2g | 0.2g | 0.3g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 11g | 1.2kcal | 0.1g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Sipuli (kuorittu) | 5.5g | 1.5kcal | 0.1g | 0.3g | 0g | 0.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 11g | 2.2kcal | 0.1g | 0.4g | 0g | 0.2g | |
Kurkku, tuore | 11g | 1.1kcal | 0.1g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Annoskoko tuplana | 218g | 313kcal | 26g | 38.4g | 5.2g | 4.2g | |
Valittu annoskoko | 109g | 156kcal | 13g | 19.2g | 2.6g | 2.1g | |
Annoskoko puolitettuna | 55g | 78kcal | 6.5g | 9.6g | 1.3g | 1.1g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.9g | 17.6g | 2.4g | 1.9g |