Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 29g23kcal0.5g4.7g0.1g0.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g15g17kcal0.1g0.8g1.5g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste29g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Lohifilee 37g71kcal6.8g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g237kcal15.4g13.8g13.2g2g
Valittu annoskoko110g118kcal7.7g6.9g6.6g1g
Annoskoko puolitettuna55g59kcal3.9g3.5g3.3g0.5g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908