Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)11g41kcal3.3g0g3g0g
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu22g66kcal0.9g0.9g6.6g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell33g36kcal7.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g449kcal26.2g4g36.2g1g
Valittu annoskoko109g224kcal13.1g2g18.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g112kcal6.6g1g9.1g0.3g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382