Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g47g81kcal8.2g0g5.4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g15g11kcal0.4g2.5g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4.7g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)41g23kcal0.4g1.6g1.6g0.2g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g235kcal18.4g8.8g14.2g0.6g
Valittu annoskoko109g117kcal9.2g4.4g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna55g59kcal4.6g2.2g3.6g0.2g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670