Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)13g16kcal2.6g0g0.5g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g105kcal8.8g11.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko109g53kcal4.4g5.6g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna55g26kcal2.2g2.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339