Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)28g24kcal1.7g4.2g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto8.4g29kcal1.7g0g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 2.8g7.4kcal0.2g1.2g0.2g0.1g
Leipä, vaaleavarras2.2g4.9kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g155kcal8.4g16.8g5.8g3.6g
Valittu annoskoko109g78kcal4.2g8.4g2.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna55g39kcal2.1g4.2g1.5g0.9g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631