Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 34g38kcal7.1g0g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Selleri, annos 50g2.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g92kcal14.6g3.4g2g1.4g
Valittu annoskoko110g46kcal7.3g1.7g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g23kcal3.7g0.9g0.5g0.4g
Arvot/100g100g42kcal6.7g1.6g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907