Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 5.9g2kcal0g0.3g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli, paistettu 2g2kcal0g0.1g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa12g9kcal0.5g1.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g115kcal6g11.2g4.4g2.6g
Valittu annoskoko110g58kcal3g5.6g2.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g29kcal1.5g2.8g1.1g0.7g
Arvot/100g100g53kcal2.7g5.1g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277