Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g47g59kcal2.3g1.3g4.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g28g101kcal7.9g0.6g7.6g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.5g15kcal0.6g2.5g0.3g0.5g
Ruisjauho Pirkka8.4g26kcal0.8g5.1g0.2g1.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g465kcal28.4g20g30.2g3.6g
Valittu annoskoko109g232kcal14.2g10g15.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna55g116kcal7.1g5g7.6g0.9g
Arvot/100g100g212kcal13g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368