PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 62g24kcal0.2g4.4g0.1g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g6.6g36kcal0g0g4g0g
Maito, Kevyt4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g320kcal6.8g43.6g11.8g5g
Valittu annoskoko110g160kcal3.4g21.8g5.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna55g80kcal1.7g10.9g3g1.3g
Arvot/100g100g146kcal3.1g19.9g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219