Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 42g6.6kcal0.3g0.8g0g0.8g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g4.2g10kcal0.2g0.1g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g42kcal1.4g2.4g2.4g1.8g
Valittu annoskoko110g21kcal0.7g1.2g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna55g11kcal0.4g0.6g0.6g0.5g
Arvot/100g100g19kcal0.6g1.1g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093