Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK19g32kcal1.9g1.9g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 1g7.6kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g38g13kcal0.6g2.6g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 5.2g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sinappi 1.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 11g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g129kcal6g13g5.8g2g
Valittu annoskoko109g65kcal3g6.5g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna55g32kcal1.5g3.3g1.5g0.5g
Arvot/100g100g59kcal2.7g5.9g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174