Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka10g70kcal0.1g0.1g7.8g0g
Liivatelehti, gelatiini0.5g1.6kcal0.4g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g19g12kcal2.1g0.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Mansikka 38g18kcal0.2g3.2g0.1g0.7g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g18g73kcal1.4g11g3.1g0.7g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g15g32kcal0.5g0.8g3g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g7.5g40kcal0.7g4.5g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g509kcal10.8g45.4g32g2.8g
Valittu annoskoko110g254kcal5.4g22.7g16g1.4g
Annoskoko puolitettuna55g127kcal2.7g11.4g8g0.7g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.7g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316