Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g19g32kcal3.7g0g1.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g23g19kcal0.4g1.6g1.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.3g5kcal0.3g0g0.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g6.2g17kcal1.2g0.1g1.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g14g48kcal1g11g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g313kcal14.2g26.2g17g0.8g
Valittu annoskoko110g156kcal7.1g13.1g8.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g78kcal3.6g6.6g4.3g0.2g
Arvot/100g100g143kcal6.5g12g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924