Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus5.3g18kcal0.7g0g1.7g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa24g32kcal4.4g0.3g1.3g0g
Valio fraiche 5%7.5g6.8kcal0.3g0.6g0.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)15g25kcal0.5g0.6g2.3g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)3.8g10kcal1.2g0g0.6g0g
Ketsuppi, Felix2.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)51g66kcal6.1g37.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g321kcal26.4g79.2g13.6g0g
Valittu annoskoko110g160kcal13.2g39.6g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna55g80kcal6.6g19.8g3.4g0g
Arvot/100g100g146kcal12.1g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821