Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g28g42kcal5.7g0.5g1.8g0g
Fetajuusto (Pirkka)14g39kcal2.2g0.1g3.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)5.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5.6g22kcal0.1g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g252kcal17.4g10.6g15g1g
Valittu annoskoko110g126kcal8.7g5.3g7.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g63kcal4.4g2.7g3.8g0.3g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.8g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772