(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 11g1.8kcal0.2g0g0g0.3g
Paprika punainen 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5.6g22kcal0.1g0.1g2.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton7g13kcal0.3g0.4g1.1g0.3g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g12g13kcal0.3g0.5g1.2g0g
Tonnikala öljyssä 27g52kcal7.4g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g229kcal19.2g4.8g14.4g3.2g
Valittu annoskoko110g114kcal9.6g2.4g7.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna55g57kcal4.8g1.2g3.6g0.8g
Arvot/100g100g104kcal8.8g2.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233