Tonnikala-makaronigratiini

4 dl (250 g) Pirkka makaronia
1 kasvisliemikuutio
1 tlk (200 g) Pirkka tonnikalaa öljyssä
1 ps (200 g) Pirkka kasvissuikaleita (pakaste)
1/2 ps (à 200 g) Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 tlk (390 g) Pirkka yrtti-tomaattimurskaa
2 tl Pirkka pizzamaustetta
1/2 tl suolaa
mustapippuria
Pinnalle
1 ps (150 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Vaihe 1
Keitä makaronit kypsiksi liemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta makaronit ja tonnikala.

Vaihe 2
Kuullota kasvissuikaleet, sipulit ja hienonnettu valkosipuli öljyssä.

Kaada joukkoon tomaattimurska.

Mausta pizzamausteella, suolalla ja pippurilla.

Vaihe 3
Sekoita kasvisseos, makaronit ja tonnikala keskenään.

Kaada seos uunivuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Gratinoi 225 asteessa 10 - 15 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Tibia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 16g31kcal4.4g0g1.5g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras35g123kcal4.7g23.1g1g2.1g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g35g14kcal0.5g2.8g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g21g76kcal5.9g0.4g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g526kcal31g52.6g20.8g4.2g
Valittu annoskoko110g263kcal15.5g26.3g10.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna55g132kcal7.8g13.2g5.2g1.1g
Arvot/100g100g240kcal14.1g24g9.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274880