Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Spagetti, Barilla14g48kcal1.6g9.9g0.2g0.4g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisalsa 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g262kcal13.4g26.8g10.8g2.4g
Valittu annoskoko110g131kcal6.7g13.4g5.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna55g66kcal3.4g6.7g2.7g0.6g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704