Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis40g45kcal8.8g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Soijakastike 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g20g7.8kcal0.3g1.6g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)20g6.8kcal0.3g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g173kcal19g7.6g7.4g1.2g
Valittu annoskoko110g86kcal9.5g3.8g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g43kcal4.8g1.9g1.9g0.3g
Arvot/100g100g79kcal8.7g3.5g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751