Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Nakki, keskiarvo 25g58kcal2.9g0.3g5.2g0g
Kananmuna, paistettu 14g28kcal1.8g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g316kcal11.4g16.8g22.8g1.2g
Valittu annoskoko110g158kcal5.7g8.4g11.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g79kcal2.9g4.2g5.7g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.2g7.7g10.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094