Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Porkkana 7.1g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g44g8.1kcal0.4g1.5g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)7.1g8.9kcal0.7g0.2g0.6g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 11g19kcal0.8g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g98kcal4.6g7.6g4.6g1.4g
Valittu annoskoko110g49kcal2.3g3.8g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g25kcal1.2g1.9g1.2g0.4g
Arvot/100g100g45kcal2.1g3.5g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804