Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g5.5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.4g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g5.5g20kcal0.4g4.2g0.1g0.2g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan8.2g29kcal0.7g6.2g0g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.1g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkoviini kuiva 19g13kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g182kcal4g30g2g1.8g
Valittu annoskoko110g91kcal2g15g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna55g46kcal1g7.5g0.5g0.5g
Arvot/100g100g83kcal1.8g13.7g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275