Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka18g26kcal4.2g0g0.9g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 7.3g9kcal1.5g0g0.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g22g5.3kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss3.2g13kcal0.4g1.5g0.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.5g3.8kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g15g12kcal0.2g0.6g1g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g3.7g3.7kcal0.1g0.1g2g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g187kcal14g6.2g15g0.8g
Valittu annoskoko110g94kcal7g3.1g7.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g47kcal3.5g1.6g3.8g0.2g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653