Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 28g30kcal6.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g14g10kcal0.4g2.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviini 7g5kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.1g2.4kcal0g0.5g0g0g
Ruusukaali 28g6.9kcal0.4g0.5g0.1g0.7g
Pinaatti 28g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g133kcal15.6g7.6g2.6g2.6g
Valittu annoskoko110g67kcal7.8g3.8g1.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g33kcal3.9g1.9g0.7g0.7g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680