Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Juuriselleri 6.3g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl13g3.8kcal0.6g0.2g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)19g44kcal2.1g0.1g3.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g232kcal12g12.8g13.4g3.8g
Valittu annoskoko110g116kcal6g6.4g6.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna55g58kcal3g3.2g3.4g1g
Arvot/100g100g105kcal5.5g5.8g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566