Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste150g39kcal1.3g7.2g0.4g3.4g
Hk, sininen lenkki 580g217g500kcal21.7g13.7g39.1g0.4g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen3.9g12kcal0.3g2.1g0.2g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla38g146kcal0.7g0.9g15.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.9g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2181g2101kcal63.6g145.8g134.8g14.2g
Valittu annoskoko1090g1051kcal31.8g72.9g67.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna545g525kcal15.9g36.5g33.7g3.6g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050