Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)7337g2348kcal242.1g330.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 734g2517kcal74.8g513.6g8.8g25.7g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 807g1151kcal100.9g2.4g82.7g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl1101g3852kcal154.1g616.3g82.5g110.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19736kcal1143.8g2925g348g271.6g
Valittu annoskoko10000g9868kcal571.9g1462.5g174g135.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4934kcal286g731.3g87g67.9g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534