Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g479g958kcal95.8g0g62.3g0g
Vesi359g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl45g131kcal1g1.3g13.5g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix65g32kcal1g6.5g0.3g0g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Coctailkurkku, Pirkka18g4.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.8g0.3g0.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g36g324kcal0g0g35.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g3104kcal202.4g57.6g225.2g4.4g
Valittu annoskoko1092g1552kcal101.2g28.8g112.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna546g776kcal50.6g14.4g56.3g1.1g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832