Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 131g715kcal1.2g0.7g80g0g
Sokeri 112g453kcal0g111.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 171g585kcal17.4g119.4g2g6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Raparperi pakastettu306g95kcal2.1g16.8g0.3g4.3g
Fariinisokeri44g178kcal0g43.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g5049kcal91g680.6g210.2g20.6g
Valittu annoskoko1092g2524kcal45.5g340.3g105.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna546g1262kcal22.8g170.2g52.6g5.2g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875