Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g723g2529kcal86.7g469.7g15.9g65g
Oliiviöljy 120g1065kcal0g0g120.4g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.9g0.3g1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 201g43kcal0.6g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g7380kcal182.2g961.6g273.2g132.4g
Valittu annoskoko1092g3690kcal91.1g480.8g136.6g66.2g
Annoskoko puolitettuna546g1845kcal45.6g240.4g68.3g33.1g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761