Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana333g573kcal59.7g1.7g36.7g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g63g75kcal16.9g11.9g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Lanttu 125g36kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 208g159kcal3.9g32.3g0.4g2.1g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g104g115kcal3.1g3.3g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2185g2032kcal174.2g131.4g97.4g17.4g
Valittu annoskoko1093g1016kcal87.1g65.7g48.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna546g508kcal43.6g32.9g24.4g4.4g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142