Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3413g3823kcal750.9g0g102.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl85g768kcal0g0g85.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 256g878kcal26.1g179.2g3.1g9g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g85g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g85g63kcal3.8g11g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz299g308kcal2.7g72g0.3g3.6g
Sinappinen salaatinkastike pirkka128g422kcal12g10g42.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 5546g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu85g89kcal6.7g13.9g0.5g1.8g
Valkopippuri 17g48kcal1.8g7.2g0.4g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12806kcal1608.2g587.2g469.4g42.4g
Valittu annoskoko10000g6403kcal804.1g293.6g234.7g21.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3202kcal402.1g146.8g117.4g10.6g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859