Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]113g381kcal13.5g0g41.7g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 113g135kcal18.5g0g6.8g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty451g631kcal23.3g126.1g3.1g15.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g17g108kcal0.2g0.5g12g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)23g90kcal6.5g0g7.2g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Parmesan formaggio da pasta11g52kcal4.5g0g3.7g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5.6g17kcal0.6g0.8g1.2g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g226g248kcal6.8g14.7g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2187g3690kcal180g287.2g212.8g30.6g
Valittu annoskoko1093g1845kcal90g143.6g106.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna547g923kcal45g71.8g53.2g7.7g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853