Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4678g7766kcal888.9g0g467.8g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g3509g983kcal38.6g178.9g10.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g1170g4082kcal81.9g233.9g315.8g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g234g959kcal16.4g4.7g67.8g0g
Ketsuppi, Felix117g105kcal1.2g24.6g0.6g0g
Salsa medium (Rainbow)292g73kcal3.2g12.6g0.6g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27936kcal2060.4g909.4g1726.2g8.8g
Valittu annoskoko10000g13968kcal1030.2g454.7g863.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6984kcal515.1g227.4g431.6g2.2g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006