Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g63g200kcal32.5g17.5g0.3g10g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)625g188kcal6.3g25g2.5g1.3g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g125g75kcal1.1g6.5g5g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g1218kcal88.6g136.2g26.6g31g
Valittu annoskoko1095g609kcal44.3g68.1g13.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna548g305kcal22.2g34.1g6.7g7.8g
Arvot/100g100g56kcal4g6.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109