Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g406g650kcal93.4g0g32.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)463g162kcal4.6g31.9g2.3g6.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g19g14kcal0.8g2.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g1789kcal205.2g88g71.4g23.8g
Valittu annoskoko1095g894kcal102.6g44g35.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna548g447kcal51.3g22g17.9g6g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011