Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 250g496kcal73.4g0g22.4g0g
Siankylki, raaka63g201kcal9.2g0g18.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 312g238kcal5.9g48.4g0.6g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Palsternakka 94g60kcal0.5g11.1g0.4g4.2g
Paprika keltainen 106g32kcal1g5.4g0.2g2.1g
Paprika vihreä 106g23kcal1g2.7g0.3g2g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi21g58kcal1.9g1.4g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g2292kcal188.4g153.6g94.6g29g
Valittu annoskoko1095g1146kcal94.2g76.8g47.3g14.5g
Annoskoko puolitettuna548g573kcal47.1g38.4g23.7g7.3g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933