Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 417g66kcal3.1g8.3g0.4g8.3g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g28kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g42g104kcal2.4g1.3g9.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g420kcal14.2g25.4g25g18.6g
Valittu annoskoko1095g210kcal7.1g12.7g12.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna548g105kcal3.6g6.4g6.3g4.7g
Arvot/100g100g19kcal0.6g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093