Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore263g26kcal1.6g4.4g0.3g1.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g219g55kcal2.8g9.2g0.4g0g
Hunajameloni kuorittu 131g48kcal0.8g10.2g0.1g1.1g
Cantaloupe meloni131g26kcal0.8g5.4g0.1g1.2g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Viinietikka balsami20g6.9kcal0g0.2g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl18g154kcal0g0g17.5g0g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika keltainen 22g6.6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2191g689kcal15g66.8g37.2g12g
Valittu annoskoko1096g345kcal7.5g33.4g18.6g6g
Annoskoko puolitettuna548g172kcal3.8g16.7g9.3g3g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552