Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g225g743kcal36g139.5g4.5g13.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto113g315kcal21.4g0g24.7g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)281g84kcal2.8g16.9g0.6g2.8g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g383kcal42.7g0g22.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2191g3256kcal212g328.4g117.2g37.8g
Valittu annoskoko1096g1628kcal106g164.2g58.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna548g814kcal53g82.1g29.3g9.5g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957