Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.2g1.7g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl15g11kcal0.6g1.2g0.4g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)150g165kcal34.5g0g3.2g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Selleri, annos 50g38g5.3kcal0.4g1.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2195g667kcal79.6g45.6g14.2g20.2g
Valittu annoskoko1098g333kcal39.8g22.8g7.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna549g167kcal19.9g11.4g3.6g5.1g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409