Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis400g448kcal88g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g195g78kcal3.3g16g0.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)195g68kcal3.1g13.5g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2195g1726kcal192.8g75.6g75.4g11.4g
Valittu annoskoko1098g863kcal96.4g37.8g37.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna549g432kcal48.2g18.9g18.9g2.9g
Arvot/100g100g79kcal8.8g3.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751