Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4854g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1942g2182kcal410.3g0g58.3g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2913g990kcal32g157.3g5.8g84.5g
Sipuli 291g88kcal3.6g14g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6521kcal891.8g342.6g129.4g179g
Valittu annoskoko10000g3261kcal445.9g171.3g64.7g89.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1630kcal223g85.7g32.4g44.8g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346