Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 675g2228kcal13.5g20.3g236.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen135g45kcal4.5g6.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g113g450kcal0g112.5g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g135g86kcal4.7g0.3g33.7g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g41g132kcal3g21.9g2.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g5882kcal51.4g323.2g545.6g2.2g
Valittu annoskoko1098g2941kcal25.7g161.6g272.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna549g1471kcal12.9g80.8g136.4g0.6g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761